Snelroldeuren

De interne logistiek in een bedrijf is vaak complex. Wist u dat een snelrolpoort voor efficiëntere en doeltreffendere werkzaamheden zorgt? Snelroldeuren zijn doeken die op hoge snelheid een door- of toegang verticaal openen en sluiten. Dankzij snelheden tot liefst 2,5 m/s beperken ze luchtverplaatsingen en oponthoud voor uw medewerkers.

Voordelen van een snelroldeur

Het grote voordeel van snelroldeuren is dat ze supersnel openen en sluiten. Daardoor wordt luchtverplaatsing tot een minimum beperkt. Cruciaal als er strikte hygiënische eisen gelden of als u temperatuurverschillen moet beperken. De industriële poorten garanderen uitstekende isolatie van gekoelde en verwarmde ruimtes, wat belangrijk is bij onder andere voedingswaren. Ze zijn ook makkelijk te reinigen. En dankzij de flexibele en zelfherstellende doeken kunnen ze tegen een stootje. Bovendien sluiten snelroldeuren uw ruimtes perfect, zijn ze brandwerend én antistatisch. Dat laatste is dan weer essentieel voor cleanrooms. En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden en kenmerken van een snelroldeur.

Op zoek naar snelroldeuren met een frequentiegeregelde motor, een flexibele onderbalk of een frame in rvs of gegalvaniseerd staal? Bij BMP Benelux vindt u een snelrolpoort voor alle logistieke situaties.

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

Snelroldeuren voor binnen en buiten

De eigenschappen hierboven zijn vooral essentieel voor deuren die u in uw bedrijfspand plaatst. Er bestaan ook snelroldeuren met doeken die geschikt zijn om in de gevel te integreren. Bij de plaatsing van een doorgang naar buiten zijn weer andere zaken belangrijk.

Denk aan weer- en windbestendigheid, isolerende eigenschappen en inbraakwerende functies. Snelroldeuren aan de buitenzijde van een pand, kunnen ook worden voorzien van uw bedrijfslogo of -naam.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Klantspecifieke deuroplossingen

Verschillende eisen vragen om klantspecifieke deuroplossingen. Graag de prijs kennen van een van onze deuren of voor een volledig project? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een snelrolpoort wordt ook wel snellooppoort, industriedeur of snelloopdeur genoemd.