De beste snellooppoort voor de voedingsindustrie
Deuren voor de voedingssector

Voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is een hygiënische werkomgeving een must om te voldoen aan strikte voedselveiligheidseisen. Onze snellooppoorten worden met veel oog voor hygiëne ontworpen en komen moeiteloos aan die eisen tegemoet. Ze worden dan ook vaak ingezet in koelcellen, vriescellen en niet-gekoelde ruimtes in de voedingsindustrie.

Snellooppoorten in de voedingsindustrie

Dynamicroll® Food Inox vinkt alle eisen van de voedingsindustrie af. De constructie van Food Inox is uitgevoerd in rvs. Daardoor houdt u de poort eenvoudig schoon en is ze uitstekend bestand tegen chemicaliën en zoutoplossingen. Het compacte ontwerp maakt vuilophoping haast onmogelijk.

Net als onze andere snellooppoorten gaat Dynamicroll® Food Inox razendsnel open en dicht. De snelheid en vrijwel perfecte afdichting van de poort beschermen uw medewerkers en werkomgeving tegen tocht, vocht en andere omgevingsinvloeden. Zelfs een extra barrière tegen knaagdieren is een optie.

Net zoals alle Dynamicroll®-poorten is Food Inox duurzaam, zelfherstellend en extreem veilig. Uw winst: optimale bedrijfsprocessen en een aangename werkomgeving.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
BMP snelroldeur - Dynamicroll

Koelcelpoorten

Traditionele koelcelpoorten isoleren goed, maar zijn minder geschikt voor snel en intensief gebruik. Door hun gewicht openen en sluiten de koelcelpoorten wat trager, zodat ze tijdens werkzaamheden te lang blijven openstaan. De eventuele tijdwinst gaat gepaard met verlies van energie.

De oplossing? Geïsoleerde snellooppoorten zoals de Dynamicroll® en de Dynamicroll® Food Inox. Ze zijn voorzien van een geïsoleerd doek om uitstekende isolatie te garanderen. Terwijl de hoge snelheid en goede afdichting ook nog eens bijdragen tot minimaal energieverlies.

Wordt er niet 24/7 gewerkt in uw bedrijfsomgeving? Dan raden wij u aan om onze snelrolpoorten te combineren met uw koelcelpoort. Zo is uw koelcel altijd afgesloten en optimaal geïsoleerd. De hoge snelheid en grote flexibiliteit krijgt u op de koop toe wanneer nodig.

Vriescelpoorten

Ook vriescelpoorten zijn vaak niet geschikt voor snel en intensief gebruik. Vertrouw daarvoor op Dynamicroll® Frigo 2 , onze snellooppoort speciaal voor vriescellen. Frigo 2 is uitgevoerd met een dubbel doek waartussen verwarmde lucht circuleert. Samen met een nagenoeg perfecte afdichting verzekert dit ongeëvenaarde isolatie en is er geen kans op sneeuwvorming in de vriescel.

Frigo 2 is ontworpen voor de buitenschil van uw vriescel. Als afscheiding tussen twee ruimtes onder het vriespunt adviseren we Dynamicroll® met verwarmingselementen. U hebt dan geen Frigo 2 nodig.

Andere toepassingen in de voedingsindustrie

In omgevingen met minder strenge voedselveiligheidseisen is ook de Dynamicroll® en de Pack toepasbaar. De laatste vooral bij grote doorgangen met een dagmaat tot 15 meter. Zowel de Dynamicroll® als de Pack zijn binnen en buiten te plaatsen.

Bent u actief in de voedingsindustrie en op zoek naar snelrolpoorten voor uw logistieke bedrijfsprocessen? Check dan zeker onze informatie over logistieke poorten. Als uw bedrijfsprocessen hoge eisen stellen aan luchtzuiverheid, zijn onze cleanroom toepassingen interessant voor u.

Meer informatie?

Graag meer weten over onze veilige en robuuste snelrolpoorten voor de voedingsindustrie? Benieuwd hoe onze poorten uw koel- of vriescel energiezuiniger maken? contact ons gerust voor vrijblijvend advies of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snellooppoorten