De beste snellooppoort voor de logistiek
Dynamicroll snelroldeur bmp

Poorten voor de logistiek

Doeltreffendheid, efficiëntie en snelheid – daar draait het rond bij uw logistieke processen. Poorten vertragen die processen, maar ze zijn wel onmisbaar om uw medewerkers en goederen te beschermen tegen tocht, vocht en kou.

Poorten zijn ook belangrijk om te voldoen aan milieueisen van de overheid, en ze spelen een rol op het vlak van duurzaamheid.

In de logistieke sector is veiligheid ook onontbeerlijk. Intensief gebruik van poorten verhoogt de kans op aanrijdingen. Dat brengt risico’s met zich voor uw medewerkers en de goederen die u vervoert.

Veilige, doeltreffende en efficiënte logistieke processen

De functionele eigenschappen van onze snellooppoorten verzekeren een veilige en eenvoudige doorvoer. Ze dragen bij tot optimale bedrijfsprocessen en een aangename werkomgeving.

De hoge snelheid verkort de wachttijden. Resultaat: uw processen verlopen sneller en efficiënter, met minder ergernis voor uw medewerkers. De frequentiegestuurde motor bedient de poorten automatisch. Dat leidt tot minder energieverlies en een gezonder binnenklimaat.

Bovendien verlopen uw bedrijfsprocessen veilig dankzij de standaarduitrusting van onze snelrolpoorten met uitgebreide veiligheidscomponenten zoals lichtlijstbeveiliging of fotocellen met afrolbeveiliging.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Snelroldeur bmp

Toepassingen van logistieke poorten

Onze logistieke poorten bieden veilige en snelle oplossingen voor de logistieke sector, en evengoed voor andere sectoren met een interne goederenstroom.

Poorten voor normale logistieke processen

Dynamicroll® is onze veelzijdigste snellooppoort voor de logistiek. U plaatst hem zowel binnen als buiten. Ideaal voor talloze logistieke toepassingen zoals distributiecentra, magazijnen en laad- en losgebieden.

Het doek van Dynamicroll® is flexibel en zelfherstellend, zonder harde delen en met een zachte onderflap. Dat betekent maximale veiligheid voor uw medewerkers en de goederen die u vervoert.

Poorten voor zware logistieke processen

Voor het zwaardere werk vertrouwt u op de Pack®-vouwpoort. Deze grote en robuuste logistieke snellooppoort is bestand tegen windsnelheden van 160 km/uur. Pack® houdt ook moeiteloos grove vervuiling tegen. Ze kan tegen een stootje en is de ideale logistieke poort bij transport van grote goederen of hoeveelheden. Logisch dat Pack® vaak wordt ingezet landingsbanen en marinebases, logistieke werven met kraanbanen en magazijnen met grotere goederen.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Poorten voor logistieke processen met speciale eisen

Ook voor speciale logistieke processen zijn onze poorten dé oplossing. Zo is Dynamicroll® Food Inox geknipt voor logistieke processen in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie waar strikte hygiëne-eisen gelden. In de koel- en vriesindustrie, met doorvoer in omgevingen met grote temperatuurverschillen, is Dynamicroll® Frigo 2 uw beste keuze. U merkt het al: voor elk logistiek proces de juiste poort.

Meer informatie?

Advies gezocht over welke logistieke poort de beste oplossing is voor uw bedrijf? Wij denken met u mee en verwijzen u door naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snellooppoorten

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snellooppoort. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®