De beste snellooppoort voor Automatisering
Tata Steel - Dynamic Roll -5

Rollerbanen, robots en liftschachten

Productieprocessen en interne logistieke processen worden alsmaar efficiënter en steeds meer geautomatiseerd. Veiligheid en efficiëntie zijn hierbij cruciaal. Wij leveren snellooppoorten die zijn ontwikkeld voor veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid, met gecertificeerde sluiswerking en impact-bestendigheid. U vindt onze snelrolpoorten dan ook als onderdeel van conveyor-banen, productierobots en voor liftschachten.

Snellooppoorten voor rollerbanen en robots

Onze DynamicRoll® MS 150 is voorzien van een gecertificeerde schakelaar, waarmee communicatie tussen de machine en de deur wordt gerealiseerd. Denk hierbij aan de rollerbaan, welke enkel in beweging mag komen indien de deur geopend is. Of een robot welke stil moet vallen wanneer de deur niet dicht is.

De snelheid van deze poorten ligt altijd rond 2 meter per seconde. Tijdverlies is hiermee geminimaliseerd, dus worden bottlenecks in de productielijn en/of interne logistiek voorkomen.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Tata Steel - Dynamic Roll - MS 150 detail mechanisme

Snellooppoorten voor liftschachten

De DynamicRoll® MS 150 is tevens geschikt voor gebruik in een liftschacht. Opnieuw zorgt de microschakelaar in de zijstijl hier voor een gecertificeerde sluiswerking met de lift. De poort wordt slechts open gestuurd wanneer de lift is gearriveerd.

De poort is daarnaast voorzien van een rigide onderbalk, als enige snellooppoort in de collectie van BMP High Speed Doors. Hierdoor sluit de poort goed af en kan de poort een hoge impact weerstaan.

De snelrolpoort kan geheel in RVS 441, RVS 304 of RVS 316 uitgevoerd worden. Daarmee is de poort ook toepasbaar in de voedingsindustrie of industrieën waar met bijtende middelen wordt gewerkt.

Overige toepassingen in automatisering

Voor efficiëntieverbetering in processen waar geen sluiswerking met machines noodzakelijk is zijn onze Dynamicroll® snelroldeuren de beste oplossing. Mochten het processen binnen de voedingsindustrie zijn raden wij u de DynamicRoll® Food Inox aan.

Bent u werkzaam binnen logistiek? Bekijk dan ook eens de pagina over logistieke poorten. Als er omgevingen binnen uw bedrijfsproces zijn, waar u specifieke eisen stelt aan hygiëne, dan is onze pagina over de voedingsindustrie interessant voor u.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veilige en efficiënte snellooppoorten voor automatisering of wilt u weten hoe onze poorten uw opslag energiezuiniger kunnen maken? Neem dan contact met ons. We informeren u graag over de mogelijkheden en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snellooppoorten

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snellooppoort. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®