De beste snellooppoort voor de detailhandel
snelroldeuren detailhandel

Detailhandel

Als ondernemer of manager in de detailhandel bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers en klanten, en moet u ook aan bepaalde hygiëne-eisen voldoen. BMP levert speciaal voor uw sector betrouwbare poorten. De belangrijkste voordelen: optimale veiligheid, hygiëne, snelheid, duurzaamheid en isolatie. Kortom, dé oplossing om verschillende ruimtes juist van elkaar af te scheiden.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
snelroldeuren detailhandel

Snelrolpoorten in de detailhandel

Supermarkten, bouwmarkten en andere bedrijven in de detailhandel maken vaak gebruik van onze snellooppoorten om de veiligheid van medewerkers en klanten te verzekeren. Bijvoorbeeld om openbare ruimtes te scheiden van aangrenzende magazijnen. Omdat onze snelrolpoorten geen harde delen bevatten, zijn ze bijzonder flexibel. De kans op incidenten is dus minimaal.

Bovendien openen en sluiten onze poorten razendsnel. Zo lopen uw werkprocessen nauwelijks of geen vertragingen op. En is uw omgeving beschermd tegen tocht, vocht en zelfs geluidsoverlast van machines en transportmiddelen zoals heftrucks en palletwagens. Uw personeel werkt dus in een veilige en aangename werkomgeving.

En er is meer: we kunnen onze poorten voor de detailhandel ook voorzien van een barrière tegen knaagdieren om uw producten nog beter te beschermen.

Compacte snelrolpoort voor supermarkten

De compacte en bescheiden Dynamicroll® One is geknipt voor de detailhandel. Door zijn slanke vormgeving is de poort geschikt voor kleine inbouwruimtes – op maat van winkels en supermarkten om kleine poortopeningen af te sluiten.

Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, onder andere dankzij de weinige onderdelen en de hoge betrouwbaarheid. Mooi meegenomen: de Dynamicroll® One-snelrolpoort oogt stijlvol én kan worden bedrukt met uw logo of een print naar keuze.

Grotere snellooppoorten voor de detailhandel

Graag een wat groter formaat of meer opties? Dan kiest u als detailhandel voor Dynamicroll® of Dynamicroll® Food Inox. Die laatste is vooral interessant als er strenge hygiëne-eisen gelden in uw werkomgeving. Net zoals Dynamicroll® One kan u deze twee types poorten laten bedrukken met een print naar keuze.

Meer informatie?

Contacteer ons gerust voor meer informatie, vrijblijvend advies of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde snellooppoorten

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snellooppoort. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®