De beste snellooppoort voor parkeergarages
Thermicroll Spiral Airflow

Parkeergaragepoorten

Veilig, snel en betrouwbaar – zo horen parkeergaragepoorten te zijn. En als het even kan nog inbraakwerend en luchtdoorlatend ook. Onze Thermicroll®-spiraalpoorten voldoen aan al deze eisen. Logisch dat ze vaak worden ingezet als parkeergaragepoort.

Thermicroll® werd speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Concreet: met de beste materialen en de slimste technieken, met respect voor strikte Europese normen en de huidige wetgeving.

Het resultaat is een uiterst betrouwbare parkeergaragepoort met lage onderhoudskosten en nauwelijks breuk of storingen. Bij standaard preventief onderhoud gaan onze robuuste spiraalpoorten wel drie miljoen cycli mee. Dankzij de lage bedrijfskosten verdient u uw investering in Thermicroll®-parkeergaragepoorten razendsnel terug.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Thermicroll spiraalroldeur

Toepassingen parkeergaragepoorten

Thermicroll®-parkeergaragepoorten bewijzen hun nut in parkings, op luchthavens, in zeehavens, wasstraten, enzovoort. De poorten zijn bestand tegen harde wind en hoge temperaturen. U plaatst ze dus naar keuze binnen of buiten.

We leveren twee soorten parkeergaragepoorten: dichte spiraalrolpoorten en poorten met een open structuur. De eerste bieden goede thermisch-akoestische isolatie, terwijl parkeergaragepoorten met een open structuur een optimale luchtdoorstroom garanderen. Zo blijven (giftige) uitlaatgassen nooit lang in de ruimte hangen.

Thermicroll®-parkeergaragepoorten zijn standaard uitgevoerd met een lichtgordijn als beveiliging en met een constructie zonder veren. Dankzij het spiraalwikkelsysteem zijn de garagepoorten supersnel voor een optimale doorvoer. Nog meer snelheid vereist? Dan voorzien we verkeerslichten en stemmen we de sturing van de poorten af op uw slagbomen.

Project:

Gemeente Almelo

Snelheid, efficiëntie en luchtdoorlatendheid staan centraal bij deze parkeergaragepoort, toegepast in Almelo door Voskamp Deurtechniek BV.
— Voskamp Deurtechniek BV

Andere toepassingen

Thermicroll®-parkeergaragepoorten zijn breed inzetbaar. Hun compacte constructie maakt ze zelfs geschikt voor kleinere ruimtes. Bovendien hoeft u de spiraalroller niet aan het plafond te bevestigen. Daardoor komt Thermicroll® ook van pas in ruimtes met een niet-dragend plafond.

U vindt onze parkeergaragepoorten niet enkel in de hierboven vermelde sectoren. Ze doen evengoed dienst in de logistiek, industrie, grote detailhandel en milieu- en composteringssector. U kunt Thermicroll®-poorten zelfs inzetten als snelle koelcelpoort, al adviseren we daarvoor meestal Dynamicroll®-poorten met een geïsoleerd doek.

Meer informatie?

Op zoek naar een stijlvolle, betrouwbare en voordelige parkeergaragepoort die snel en veilig is én goed isoleert? Contacteer ons dan snel voor advies of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.