Duurzaamheid stimuleren met milieuvriendelijke producten en processen.

Bedrijven geven steeds meer prioriteit aan milieuzorg en duurzaamheid. In deze context dienen de producten van BMP als essentiële instrumenten voor het implementeren van een ecologisch duurzaam bedrijfsbeleid.

Ze stellen bedrijven in staat hun praktijken af te stemmen op de milieudoelstellingen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. BMP heeft een project ondernomen om zowel het arbomanagementsysteem ISO 45001 als het milieumanagementsysteem ISO 14001 tegen het eerste kwartaal van 2024 te implementeren. Daarnaast streven we ernaar CO2-neutraliteit te bereiken in al onze productielocaties.

BMP zet zich volledig in voor het bereiken van koolstofneutraliteit in 2045 Om vooruitgang te garanderen, hebben we een alomvattend plan ontwikkeld en houden we de uitvoering ervan nauwlettend in de gaten.

Word partner
BMP Environment Sustainability - petfles

De poort naar de toekomst.

Door doelstellingen vast te stellen die vijf jaar voorlopen op de doelstellingen van de Europese Commissie, tonen wij onze vastberadenheid om voorop te lopen op het gebied van ecologische duurzaamheid.

Het terugdringen van CO2 uitstoot.

Als onderdeel van onze inzet voor ecologische duurzaamheid legt ons bedrijf nadruk op het produceren van schone energie. Door het plaatsen van zonnepanelen kunnen we duurzaam energie opwekken, uitstoot van broeikasgassen verminderen en klimaatverandering actief bestrijden. Hierdoor reduceren we naar schatting 300 ton CO2-uitstoot per jaar.

Gerecyclede materialen

We zijn trots op ons vermogen om componenten te leveren die zijn vervaardigd met behulp van een aanzienlijk deel gerecyclede materialen. Bijvoorbeeld het PVC deurblad, waarbij een stof wordt gebruikt die is samengesteld uit gerecyclede garens, afkomstig van PET-flessen.

Minimalisering van verbruik.

Onze productieprocessen genereren minimaal afval dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering. Om afval verder te voorkomen, geven we prioriteit aan het recyclen van productieafval. Door voortdurende inspanningen streven we ernaar geavanceerde technologieën te gebruiken om deze restjes om te zetten in waardevolle grondstoffen voor de productie van PVC-zakken.

Afval-management

Ons bedrijf voert een afvalbeheerbeleid dat gericht is op het verminderen en recyclen van productieafval. Het uiteindelijke doel is om afval om te zetten in waardevolle en duurzame hulpbronnen en zo bij te dragen aan de totstandkoming van een circulaire economie. Op deze wijze streven we ernaar afval te minimaliseren en hulpbronnenefficiëntie te maximaliseren, waardoor een duurzamere benadering van productie tot stand komt.

Economisch voordeel

Het aannemen van een ecologisch duurzaam bedrijfsbeleid is niet alleen gunstig voor het milieu, maar brengt ook economische voordelen met zich mee voor zowel het bedrijf als haar klanten. Door duurzame en milieuvriendelijke producten te vervaardigen, zetten we een belangrijke stap richting een toekomst waar alle betrokkenen baat bij hebben.

Duurzaamheid

Bij BMP Snelroldeuren is ons streven naar duurzaamheid de drijfveer achter het product dat we ontwikkelen en produceren. Wij kunnen hierdoor een aanzienlijke bijdrage leveren aan een groenere en duurzamere wereld.

Door voortdurende investeringen in innovatie, afvalbeheer en energiebesparende initiatieven zijn we vastbesloten een duurzame en milieubewuste toekomst op te bouwen. We zijn resoluut in ons streven om de natuur te behouden en een betere toekomst voor de komende generaties te garanderen, wat onze vastberadenheid voedt om een betere wereld voor iedereen te creëren.

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

De voordelen van de snelroldeur.

  • Meer veiligheid en bedrijfszekerheid
  • Hogere efficiëntie en lagere kosten
  • Prettige werkomgeving

De Dynamicroll® is hiermee een investering die op meerdere manieren bijdraagt aan de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van uw bedrijf.