De beste snelrolpoort voor uw industrie

Wie wij zijn

BMP Benelux is onderdeel van BMP Europe, ruim 25 jaar toonaangevend producent van snelrolpoorten. Het hoofdkantoor van BMP is gevestigd in het noorden van Italië, waar zich ook de moderne, high tech productielocatie bevindt met een oppervlakte van maar liefst 12.000 m2.

Jaarlijks produceert BMP ruim 15.000 snelrolpoorten, die wereldwijd hun aftrek vinden via 300 verkooppunten in meer dan 30 landen. Daarmee mag BMP zich met recht dé specialist noemen op het gebied van industriële snellooppoorten. Wij zijn trots op onze producten en op ons bedrijf. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Wij zijn gevestigd in Beesd en de distributeur van BMP in de Benelux.

Wat wij doen

BMP Benelux distribueert hoogkwalitatieve snelrolpoorten, die wij exclusief leveren via een uitgebreid dealernetwerk, dat we in breedste zin van het woord ondersteunen. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid zijn hierin onze belangrijkste kernwaarden.

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

Al onze snelrolpoorten staan garant voor:

Hogere efficiëntie

Snelrolpoorten – de naam zegt het al – kunnen op hoge snelheid omhoog en omlaag verplaatst worden. Daardoor ervaren werknemers weinig tijdverlies en is de bescherming van mensen, producten en materialen optimaal gewaarborgd.

Betere veiligheid

De poorten voorkomen tocht en temperatuurwisselingen, waardoor een aangenamer werkklimaat ontstaat. En dankzij de uitgebreide veiligheidsopties is een veilige werkomgeving gegarandeerd.

Lagere kosten

Omdat een snelrolpoort binnen enkele seconden open en dicht rolt, neemt het risico op een eventuele aanrijding met de poort aanzienlijk af. Bovendien is het warmteverlies zo minimaal. Dat merk je direct in je energierekening.

BMP Erwin van Horssen

Team van snellooppoort specialisten

BMP Benelux bestaat uit een klein, hecht team van gedreven specialisten. En dat laatste woord nemen wij heel letterlijk. Al onze mensen hebben namelijk uitgebreide kennis van onze producten. Dus wie van ons je ook spreekt, wij weten waar we het over hebben. Heeft u vragen over onze snelrolpoorten? Dan kun je bij ons héle team terecht. Of het nu iemand is van de afdeling verkoop, de techniek of de directie. Wij helpen je graag én deskundig verder!

Hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. En ook service staat hoog in ons vaandel. Daar gaan we heel ver in. Offertes ontvang je binnen een dag en we zijn bereikbaar voor directe ondersteuning bij montage, storingen en onderhoud. Ook bieden we regelmatig gratis uitgebreide trainingen aan en stellen we een online calculatietool beschikbaar waarmee de relevante benodigdheden rondom je poorten uit kunt rekenen. Bij BMP is vrijwel niets onmogelijk.

Persoonlijk contact

Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. Persoonlijk contact vinden wij dan ook essentieel. Bij ons krijg je geen keuzemenu als je ons belt, maar direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Direct de proef op de som nemen? Neem dan nu contact met ons op!

BMPGroupofCompanies incl. logo

BMP Group of Door Companies

Het is reeds 25 jaar onze bedrijfsmissie om wereldwijd de toonaangevende deurenfabrikant te worden. De oprichting van de BMP Group of Door Companies is hierin een grote stap, die ons in staat stelt om nog dichter bij onze klant te staan.

De BMP Group bestaat uit meer dan 700 medewerkers in meer dan 20 branches wereldwijd en biedt één merkenfamilie aan al onze partners voor een verscheidenheid aan industrieën.

Meer informatie
Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Marc

Marc van Vugt

+31 (0)625 2 312 18

Jan van Vugt BMPnederland

Jan van Vugt

+31 (0)653 4 865 68

Erwin

Erwin van Horssen

+31 (0)642 71 23 92

Gerart

Gerart Nijhoff

+31 (0)681 44 8745

Maikel van Empel

+31 (0)625 3 444 73

Bart van der Ham

+31 (0)6 25 39 02 74

Vincent Keinemans

+31 (0)6 27 45 00 03

Project:

Fresenius; Emmer-Compascuum

De Dynamicroll® Cleanroom voldoet aan de strengste eisen en kan dan ook probleemloos worden toegepast in de farmaceutische industrie.
— Wisdom Entrance Solutions