De beste snellooppoort voor de industrie
Snelroldeur BMP

Industriepoorten

In de procesoptimalisatie van uw bedrijf spelen industriepoorten een belangrijke rol. Onder andere om het klimaat van de werkomgeving te beheersen, en om vervuiling buiten of net binnen te houden. Tel daar nog strenge milieueisen bij.

Als ondernemer in de gewone of zware industrie streeft u ernaar om aan die eisen te voldoen, zonder te beknibbelen op efficiëntie en snelheid. Onze industriepoorten helpen u daarbij.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Pack - Tata Steel - RAL 3002

Toepassingen van onze industriepoorten

BMP High Speed Doors levert snelle industriepoorten die beantwoorden aan de overheidseisen en tegelijk uw bedrijfsprocessen verbeteren. Hoe? Onze snellooppoorten zorgen voor een optimale mensen- en goederenstroom, een veiligere werkomgeving en een lager energieverbruik.

Industriepoorten voor de normale industrie

Dynamicroll® is de veelzijdigste en meestverkochte snellooppoort voor de gewone industrie. Deze populaire snelrolpoort is door zijn uitstekende producteigenschappen haast overal inzetbaar, tot een dagmaat van 7 meter. De unieke voordelen van Dynamicroll® ten opzichte van andere industriële snellooppoorten, zijn de zelfherstellende eigenschappen en de bruikbaarheid binnen en buiten. Logisch dat Dynamicroll®-poorten vaak te vinden zijn bij industriële bedrijven – van kleding- en meubelfabrikanten tot elektronicaproducenten.

Industriepoorten voor de zware industrie

In de zware industrie worden vaak XL-industriepoorten gebruikt. De Pack®-vouwpoort komt als beste uit de bus. Met afmetingen tot 15 meter breed en 10 meter hoog, is de Pack®-industriepoort ietsje minder snel en flexibel als Dynamicroll®, maar wel extra sterk. Pack® is bestand tegen windsnelheden tot 160 km/uur, en gaat moeiteloos grove vervuiling tegen.

Pack® is vooral populair in de zware industrie: van afvalverwerking en bouwmaterialendepots tot staal- en houtbewerking. Hoewel Pack® veelal buiten staat, plaatst u deze industriepoort evengoed binnen.

Industriepoorten voor de specifieke industrie

Moeten uw bedrijfsprocessen voldoen aan specifieke eisen op het vlak van voedselveiligheid of luchtkwaliteit? Dan vindt u bij ons speciale industriepoorten die daarvoor perfect in aanmerking komen. Lees er meer over op de pagina’s rond voedingsindustrie en cleanrooms. Naast industriepoorten kunt u bij ons ook terecht voor parkeergaragepoorten.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Prijzen industriepoorten

De prijzen van onze industriepoorten zijn heel competitief. Bovendien snoeit u flink in energie- en onderhoudskosten dankzij de kwaliteit en het robuuste karakter van onze snellooppoorten. De zelfherstellende constructie van Dynamicroll®-poorten vermijdt ook lange uitvalperiodes. En zelfs als er zich een storing of aanrijding voordoet, kunt u het probleem meestal zelf oplossen.

Voor de andere industriepoorten of bij complexe storingen zorgt uw dealer ervoor dat de poort snel weer operationeel is – maximale bedrijfszekerheid gewaarborgd!

De precieze prijzen van industriepoorten? Die hangen af van uw specifieke situatie. Wat vaststaat: als u de totale kosten tijdens de levensduurcyclus (TCO) in acht neemt, behoren onze industriepoorten tot de voordeligste op de markt.

Contacteer ons gerust voor een nauwkeurige vrijblijvende offerte, of een doorverwijzing naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snellooppoorten

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snellooppoort. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®

Pack®

De Pack snelvouwpoort is ijzersterk, betrouwbaar en snel: de ideale oplossing voor grote, drukke doorgangen in de zware industrie waar veiligheid belangrijk is.

Bekijk Pack®