Industriële poorten

Industriepoorten zijn zoveel meer dan poorten. Industriële sectionale poorten helpen u om de interne logistiek in uw bedrijfspand beter te organiseren. En ze optimaliseren ook de goederen- en mensenstroom in uw gebouwen. Hoe dat in zijn werk gaat? Industriële sectionale poorten of snellooppoorten sluiten en openen razendsnel. Zo beperken ze de luchtverplaatsingen, en verlagen ze het energieverbruik in gekoelde of vriescellen – een must waar strikte hygiëne-eisen gelden.

Industriepoorten van BMP zijn bovendien flexibel en zelfherstellend. Resultaat: duurzame snelrolpoorten die minder makkelijk beschadigd raken. Dat betekent ook minder dure en tijdrovende herstellingen, en meer veiligheid voor uw medewerkers.

Welke industriepoorten voor uw pand?

Er bestaan verschillende soorten industriële poorten. Wij maken u graag wegwijs in het aanbod om de juiste industriepoort voor uw pand te vinden. Zo zijn er industriële sectionale poorten specifiek voor binnen of voor buiten. Sommige poorten zijn inbraakwerend en uitstekend bestand tegen wind.

Binnenpoorten moeten vaak goed isoleren, een ruimte hermetisch afsluiten, voorzien zijn van een antistatisch doek of afdekkappen over de rol en motor. U merkt het al: keuze bij de vleet.

Industriepoorten bewijzen vaak hun nut in de agro- en levensmiddelenindustrie, maar ook in grootindustrie, cleanrooms, detailhandel, laadkaaien van transportbedrijven, hangars en scheepsbouwhallen.

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

De prijzen van industriële poorten

Industriële poorten vergen een investering die absoluut de moeite loont. Maar de precieze prijs hangt af van verschillende factoren zoals het type poort en de opties. Weten hoeveel uw industriële poort zou kosten? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie en prijzen van industriële poorten voor uw specifieke logistieke situatie.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Klantspecifieke poortoplossingen

Verschillende eisen vragen om klantspecifieke poortoplossingen. Graag de prijs kennen van een van onze industriepoorten of meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Een snellooppoort wordt ook wel snelrolpoort, industriepoort of snellooppoort genoemd.