Industriedeuren

BMP High Speed Doorslevert diverse soorten industriedeuren die geschikt zijn voor diverse toepassingen en branches. Een industriedeur is uitermate geschikt om de mensen- en goederenstroom binnen een bedrijfspand te optimaliseren. De deuren zijn energiebesparend doordat ze luchtstromen verminderen, dit is zeker van belang in de voedingsmiddelen industrie waar aan strenge hygiënische eisen voldaan moet worden. Daardoor zijn bepaalde typen industriedeuren ook volledig gemaakt van RvS en zijn alle geleiders en de motor voorzien van beschermkappen. Daarnaast is een industriedeur van BMP High Speed Doorsaltijd flexibel, hierdoor is de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd en zal de deur niet snel beschadigen.

Een industriedeur voor binnen of buiten?

Industriedeuren worden natuurlijk niet alleen binnen een pand geplaatst. Er zijn tal van plaatsen te bedenken (zoals toegangsdeuren, laaddocks, hangars en scheepsbouwhallen) waar goederen hun weg van binnen naar buiten of vice versa moeten vinden. Ook hier zijn onze deuren bijzonder geschikt om luchtstromen te minimaliseren en warmte of kou juist binnen of buiten te houden

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

Windbestendig

In deze gevallen dient u altijd een deur te kiezen die windbestendig is, dit varieert van 70 km/u tot 160 km/u en is afhankelijk van het type industriedeur dat u kiest. Of u nu op zoek bent naar industriedeuren voor binnen of buiten, wij kunnen de deuren altijd voorzien van uw bedrijfslogo en / of –naam!

Klantspecifieke deuroplossingen

Bekijk rustig op onze website welke industriedeur voor uw pand van toepassing kan zijn. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden kunt u natuurlijk ook contact opnemen via mail, telefoon of het contactformulier hier op de website.

Een industriedeur wordt ook wel snellooppoorten, snelrolpoort of snelloopdeur genoemd.