• Dealer: Multi-Deur B.V.
  • Type deur: Dynamicroll met full-colour-print poortblad
  • Product: Dynamicroll®

Speciale kenmerken

  • Snelrolpoort met volledig bedrukt poortblad
  • Openingssnelheid: ca. 2.0 meter per seconde
  • Afmetingen: 3000 mm x 2500 mm (BxH)

Seats and Sofas Apeldoorn; snelrolpoort met logo

Via onze dealer Multi-Deur hebben wij de Dynamicroll snelrolpoort mogen leveren voor Seats and Sofas te Apeldoorn. De poort is geplaatst tussen de showroom en het magazijn in, met het logo van Seats and Sofas als full colour print aan de showroomzijde.

De industriepoort is circa 3.000 x 2.500 mm (bxh) en zowel het frame van de zijstijlen als de motorkap zijn uitgevoerd in de kleur RAL 9005. Het poortblad, met eigen logo, zorgt voor een mooie scheiding tussen de showroom en het magazijn. In dit project is de poort gemonteerd aan de magazijnzijde, waardoor het logo volledig tot zijn recht komt en een mooie scheiding creëert.

Wanneer de showroomcollectie wordt aangepast is het gemakkelijk verplaatsen tussen deze ruimte en het magazijn, dankzij de snelheid van de Dynamicroll snelrolpoort. Hierdoor is het geen probleem om de ruimte continu in en uit te lopen, omdat de scheiding binnen enkele seconden hersteld is.

Met de Dynamicroll kiest Seats and Sofas voor een alleskunner die op meerdere manieren kan worden bediend. De Dynamicroll is dan ook onze meest veelzijdige snelrolpoort, toepasbaar in vrijwel alle sectoren.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze