• Dealer: Linima-Techniek
  • Type deur: 11 x Dynamicroll Snelrolpoort
  • Product: Dynamicroll®

Speciale kenmerken

  • Snelrolpoorten in koelcellen
  • Geïsoleerd doek in RAL 5002
  • Afmetingen: 3000 mm x 3500 mm

Helmer in Breda; Bedrijfspand met koelcellen

Via onze dealer Linima-techniek hebben wij 11 zelfherstellende Dynamicroll poorten mogen leveren voor het project Helmer in Breda. De poorten zijn geplaatst in een grote hal met koelruimtes, gerealiseerd door Van Rooijen Isolatie Systeembouw.

De snelrolpoorten zijn voorzien van een 7 mm geïsoleerd doek, uitgevoerd in de kleur RAL 5002 (blauw). De poorten zijn circa 3.000 mm x 3.500 mm (bxh) en zowel het frame als de schakelkast zijn uitgevoerd in gegalvaniseerd staal.

Dynamicroll snellooppoort - geïsoleerd

In dit project is gekozen voor geïsoleerde PVC-poortbladen omdat de poorten in koelcellen zijn geplaatst. Met een thermische isolatiewaarde van U = 3.3 W/m2K is dit type doek een energiebesparende aanvulling. Daarnaast veroorzaakt het temperatuurverschil tussen de ruimten vaak condensatie op het poortblad. Het geïsoleerde poortblad gaat dergelijke condensvorming tegen.

De Dynamicroll snelrolpoort is zelfherstellend door middel van een rits-bevestiging. Bij een aanrijding zal de rits losschieten, waardoor de poort veel minder snel kapot gaat. Geleiders in het frame zorgen ervoor dat de rits weer in de oude stand terug wordt gebracht. Dankzij deze slimme techniek zal in veel gevallen de poort zelf herstellen en hoeft het bedrijfsproces bij Helmer dus niet lang stil te liggen na een aanrijding.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze