Oké, we geven toe. De term breaking news is lichtelijk overdreven, maar nu we tóch je aandacht hebben delen we graag even iets belangrijks met je. Uit de markt horen we namelijk terug dat wij, als bedrijf BMP, voornamelijk met snelroldeuren geassocieerd worden. Niet zo erg op zich, maar het betekent dat onze spiraalroldeuren en snelvouwdeuren niet altijd aan (potentiële) klanten worden aangeboden. En dat terwijl één van deze deuren soms wel een nét wat betere oplossing is voor de eindgebruiker.

blog afbeelding weet jij zeker dat

Breed pakket

'Het pakket deuren dat we aanbieden is erg breed', vertelt Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP. 'We zijn zó gespecialiseerd in de snelroldeur dat het eigenlijk ook niet zo gek is dat het gros van onze dealers daar meteen aan denkt. Ik vergelijk het wel eens met het merk Yamaha. Dan denk je toch meteen aan... precies, hun mooie motoren. En dat terwijl ze ook nog met succes veel andere producten, zoals bijvoorbeeld piano's op de markt aanbieden.'

Presentatie op locatie

'We nodigen elke wederverkoper van harte uit om contact met ons op te nemen voor een training of toelichtend gesprek. Dat doen we graag op locatie, omdat de monteurs dan ook mee kunnen kijken en we hen ook uitleg kunnen geven over de installatie van het product. Ook tijdens de eerste verwerking van een voor hen nieuw type verkochte deur gaan we graag met de monteur mee op pad om de werkzaamheden tot in de fijnste details uit te leggen', besluit Marc. 'Kijk, uiteindelijk willen we met z'n allen in de basis het zelfde: tevreden klanten die enthousiast zijn over én blijven met de (snel)loopdeur die ze aangeschaft hebben. En daar willen we vanuit onze organisatie, samen met ons netwerk, ver voor gaan.

Vragen? Opmerkingen? Een gratis demonstratie boeken? Bel met ons of stuur een e-mail, we kijken uit naar je bericht. Of neem alvast een kijkje op de website en lees je kort en bondig in.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze