Ken je dat gevoel? Dat je in de zomervakantie als vanzelf zo'n beetje terugkijkt op de maanden die achter je liggen. Het is alsof je uit de gebruikelijke bubbel bent en, los van de waan van alledag, enerzijds beseft hoe hard je gewerkt hebt en anderzijds ook hoeveel plannen je nog in je achterhoofd hebt. Plannen die je wel wílt uitwerken, maar waar je niet aan toe komt, omdat je het simpelweg te druk hebt. Vaak laat je op vakantie je creatieve brein vrij. Je werkt, in gedachten of op papier, je plannen uit en wil ze dit keer écht uitvoeren in het najaar. Maar hoe regel je het dit keer echt?

blog foto zomervakantie

Geen plannen, maar daden

Een van de dingen die je helpen kan om je plannen om te zetten in daden, is zorgen dat je jezelf blijft focussen op wat je leuk vind en waar je dus energie van krijgt. Zo doen wij dat althans binnen BMP Nederland. En alle andere zaken die je óf minder leuk vindt, óf die niet tot je core business behoren, besteed je uit. Dan snijdt het mes immers aan twee kanten. Marc van Vugt zegt: 'Zelf had ik vorig jaar na de kerstvakantie een enorme drive en ik zat vol met ideeën. Ideeën die ik onmogelijk allemaal zelf uit had kunnen voeren. Dat is één van de redenen dat we Erwin van Horssen hebben aangenomen. En daar zijn we tot op de dag van vandaag blij mee!'

Kortom...

Het aannemen van extra personeel heeft ons bedrijf bijvoorbeeld in staat gesteld om een professioneel offerte-systeem uit te rollen en, door de toegevoegde mankracht, om ons service nog klantgerichter te maken. Ons advies? Geniet volop deze vakantie, koester (en noteer) je ingevingen en ga er, samen met anderen, voortvarend mee aan de slag na je vrije dagen. We wensen je, namens het hele team van BMP, een hele fijne vakantie toe!

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze