Er zijn volop ontwikkelingen binnen ons bedrijf, zowel in Nederland als bij de fabriek in Italië. Op personeel gebied kunnen we melden dat vanaf 1 januari aanstaande weer een nieuwe kracht ons verkoopteam komt versterken. Gerart heeft veel ervaring in het vak van deur en techniek en is bovendien lekker down to earth, precies zoals we het graag zien binnen BMP Nederland. In een ander blog zal hij zich uiteraard voorstellen.

blog foto nieuw

Verhuizing naar groter pand

Verder gaan we met BMP High Speed Doorsverhuizen naar een nieuw pand, omdat we op alle fronten serieus uit ons jasje zijn gegroeid. Het nieuw aangekochte pand staat in Beesd, langs de A2 tussen Den Bosch en Utrecht in. Het past perfect bij de wijzigingen die we in de afgelopen tijd hebben doorgemaakt, en de stappen die we in de toekomst willen maken. Onder meer omdat er een mooie trainingsruimte gebouwd wordt. In deze ruimte, die voorzien gaat worden van allerlei deuren, kunnen we de monteurs tot in detail laten zien hoe het een en ander werkt.

Nieuwe productielocatie BMP

Tot slot zijn we ook een nieuwe productielocatie aan het afronden. Op een gunstige locatie net onder Turijn. Op deze locatie, die als een van de meest hightech deurenfabrieken gaat gelden, is de doelstelling om zo'n 15.000 tot 20.000 deuren per jaar te produceren. Als er meer bekend is delen we deze informatie uiteraard.

Neem contact op

Kortom, wij gaan met een goed gevoel de laatste maanden van dit jaar in en nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen als er vragen of opmerkingen zijn.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze