Om het onze dealers zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een nieuwe verzamelpagina op onze website ontwikkeld, die via een login voor hen bereikbaar is. Hierin vind je het klantenportaal, technische documentatie, inzicht in storingsmeldingen, uitleg hoe deze op te lossen en het logboek van laatste updates en technische wijzigingen. De wijzigingen in ons logboek worden chronologisch weergegeven, zodat je als dealer en monteur volledig op de hoogte bent van de ontwikkeling van onze deuren en je goed voorbereid het realisatietraject in gaat.

Om het wat duidelijker te maken geven we graag voorbeelden van de laatste drie wijzigingen die we geplaatst hebben in het logboek:

1

De nieuwe, tweedelige Pack staander vergemakkelijkt montage

Binnenkort worden alle nieuwe Pack deuren geleverd met een staander die uit twee delen bestaat. De voorzijde van de staander is demontabel, waardoor het deurblad niet langer diagonaal in de geleiders getild hoeft te worden. Bovendien wordt het gemakkelijker om de buizen in het bureaublad te vervangen na beschadigingen.

2

Nieuwe handleidingen beschikbaar

Hierin beschrijven we dat er nieuwe, uitgebreidere handleidingen beschikbaar zijn op onze downloadpagina. Om het je gemakkelijk te maken vind je een opsomming van de belangrijkste punten op de allereerste pagina. Ook zijn de aansluitingen van de meest voorkomende bedieningscomponenten toegevoegd.

3

Verwarmingslinten Dynamicroll Frigo2 vervallen

De verwarming van de lucht tussen de pvc-doeken van de Frigo2 vriesceldeur, en de manier waarop deze gecirculeerd wordt, is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Hierdoor is het toepassen van verwarmingslinten in de stijlen en de bovenbak overbodig geworden. De enige uitzondering gaat over de motor, als de deur van de Frigo 2 aan de binnenzijde van de vriescel wordt geplaatst. Wanneer je twijfelt over de juiste opbouw van deze deur, neem dan even contact met ons op.

Klantenportaal en technische documentatie online beschikbaar

In het klantenportaal kun je, zoals je dat gewend bent, calculaties maken, opdrachten plaatsen en heb je zicht op alle lopende opdrachten. In het gedeelte met technische documentatie kun je productspecifieke documentatie downloaden over de diverse deurtypen.

Kortom, wij zijn klaar voor het najaar, jij ook? Heb je advies nodig, wil je even overleggen over de meest passende manier waarop je een deur kunt plaatsen of heb je een vraag over onderhoud, neem dan vooral contact met ons op. Het tekort aan technisch personeel in de markt kunnen we helaas niet voor je oplossen, maar we kunnen wel meedenken, adviseren, uitleggen en er samen de schouders onder zetten. Op naar een mooi, kleurrijk najaar!

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze