“We wensen je niet alleen alvast een prettige vakantie toe maar willen je ook graag bedanken. Het is, ondanks de coronatijd die hopelijk grotendeels achter ons ligt, ongelooflijk hoe goed het met ons allemaal gaat. En dat de verkoop van onze deuren goed gaat is mede te danken aan de inzet van ons dealernetwerk. Jullie zijn, als dealers door heel Nederland, immers de ambassadeur van ons product..”

zomervakantie

Verbeterpunten voor BMP? Meld ze dan

Naast een terecht bedankje doen we ook een oproep. Want als er verbeterpunten zijn, dan horen we dat ook nog altijd graag. Een mooi voorbeeld daarvan was de vraag uit ons netwerk over de uitlevering van stekkers bij onze snelloopdeuren. Deze worden nu sinds enkele maanden bij elke bestelling uitgeleverd. Meer informatie over dit onderwerp vind je in onze blog over aansluitstekkers en aanrijdpalen.

BMP Nederland: bereikbaarheid in de bouwvak

In de bouwvak zijn wij beperkt bereikbaar in week 31 en 32. Bij storingen kun je uiteraard wel contact met ons opnemen op 085 130 39 81.

Fijne vakantie alvast

Namens het hele team van BMP High Speed Doorswensen we je alvast een fijne zomervakantie toe. Zijn er vragen? Zaken die besproken moeten worden of heb je andere ideeën? Zoek het contact met ons op. We doen het samen. Op naar een mooi najaar met elkaar!

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze