Aan het eind van het jaar staan we graag kort even stil bij de hoogtepunten en de dieptepunten van dit jaar. Het dieptepunt laat zich raden, dat is natuurlijk de coronacrisis die nog altijd voortduurt. Van verschillende dealers uit ons netwerk hebben we begrepen dat zij de coronacrisis tot nu toe gelukkig zonder al te grote gevolgen zijn doorgekomen.

bmp terugblik 2020

Bedankje voor onze dealers

Iedereen heeft het druk zo tegen het eind van het jaar, dus in deze hectische periode nemen we niet te veel tijd van je in beslag. Graag willen we jou als dealer bedanken voor de manier waarop je je in het afgelopen jaar hebt ingezet. We zien een groei in de verkoop van het aantal snelloopdeuren binnen ons dealernetwerk en dat is absoluut een welgemeend compliment waard! Het mag duidelijk zijn dat we uitkijken uit naar een vervolg van onze mooie samenwerking in 2021.

Terugblik BMP High Speed Doorsop 2020

Gelukkig hebben we binnen BMP High Speed Doorsook redelijk wat hoogtepunten gekend in het afgelopen jaar. Zo zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie van waaruit we ons werk nog beter kunnen doen. Ook is er binnen dit nieuwe pand een trainingsruimte met showroom gecreëerd. We hebben er helaas nog niet zoveel gebruik van kunnen maken, al hebben we onze eerste montagetraining inmiddels succesvol afgerond.

Vooraankondiging nieuwe windbestendige snelroldeur

Begin 2021 lanceren we een nieuwe, innovatieve deur die zeer veilig en snel is. Meer inhoudelijke informatie volgt...

We wensen je een fijne, gezonde jaarwisseling én een gelukkig 2021 toe.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze