Misschien heb je op dit moment al vakantie of ben je nog druk met het afwerken van de laatste klussen. Hoe dan ook, je hebt andere zaken aan je hoofd dan een blog van BMP lezen. Daarom delen we, zoals jaren geleden al beloofd, alléén relevante informatie: we informeren je over onze openings- en levertijden en we praten je praktisch bij over de Dynamicroll® B-Drive.

bmp vakantiegroet 2023

Dynamicroll® B-Drive in prijs verlaagd

De Dynamicroll® B-Drive is zo’n twee jaar geleden gelanceerd en geschikt voor grote oppervlaktes voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Deze snelle, zelfherstellende deur was in eerste instantie vrij kostbaar, maar is inmiddels in prijs verlaagd. Dankzij het push-and-pull systeem sluit deze deur, ook bij veel windlast (tot de hoogste windklasse!), nog altijd heel gemakkelijk. Wanneer de deur onverhoopt uit de geleiders wordt gereden dan herstelt hij zichzelf, door zich opnieuw terug te trekken in de geleider.

Meer info over deze innovatieve en bewezen succesdeur vind je op de productpagina van de Dynamicroll® B-Drive. Mocht je meer informatie of een demonstratie willen, neem dan contact met ons op.

Transporten Italië en uitlevering materialen

Vanaf midden augustus liggen de transporten uit Italië nagenoeg stil in verband met de vakantieperiode. Het laatste transport vertrekt op 8 augustus: deze materialen zullen midden week 33 uitgeleverd worden. In week 33 en 34 ligt de productie volledig stil. We vragen je vriendelijk om rekening te houden met deze informatie om verrassingen te voorkomen.

Open maar beperkt bereikbaar

BMP is, zoals je van ons gewend bent, gewoon geopend in de zomerperiode, al zijn we beperkt bereikbaar in week 30.

Een tópvakantie gewenst namens het hele team van BMP

We wensen je, namens het complete team van BMP, een mooie, ontspannen vakantie toe! Geniet ervan, dan pakken we ons mooie vak binnenkort weer op samen.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze