In eerste plaats veel dank voor de samenwerking in het opnieuw veelbewogen jaar 2021.

Ondanks de aanwezigheid van COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen, is 2021 een jaar waarin wij in alle opzichten zijn gegroeid. Bovendien hebben wij dit jaar opnieuw veel plezier gehad in alles dat we samen hebben bereikt.

Daarnaast hebben we een aantal activiteiten opgepakt om onze dealers nog beter te ondersteunen. Een voorbeeld daarvan zijn de bedrijfsvideo’s op onze website waarin een duidelijke instructie van 4 verschillende deurtypen wordt gegeven. Natuurlijk ging ook ons jaar gepaard met ups en downs, zo hebben we bijvoorbeeld softwareproblemen gehad. Deze hebben we geprobeerd zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je als dealer op dit moment nog problemen ervaren, neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.

Fijne feestdagen BMP 2021

Een vooruitblik op 2022: twee nieuwe deurtypen

Marc: ‘Er staan ook alweer mooie plannen voor volgend jaar op de rol. Zo introduceren we 2 nieuwe deurtypen: de Dynamicroll AIR en de Frigo 2 AIR. Beide deuren zijn voorzien van een geïntegreerd luchtgordijn. Ze lijken overigens op de reeds bestaande Dynamic Roll en de Dynamic Roll Frigo 2 al is er wel een groot verschil. Beide deuren worden regelmatig gebruikt om warmte en koude van elkaar te scheiden. Dat werkt heel goed! Echter, wanneer de gebruiksfrequentie heel hoog is en de deur dus veel openstaat, dan kan er een upgrade nodig zijn. Dan is een luchtgordijn dat een luchtbarrière creëert, de oplossing. Daardoor blijft het écht koud waar het koud moet zijn en blijft ongewenste warmte zoveel mogelijk buiten.’

Frigo 2 AIR: slimme stroombesparing voor de eindklant

‘Voor de Frigo 2 AIR werkt dat net zo, al wordt deze deur specifiek toegepast tussen ruimtes waar het aan de ene kant vriest en aan de ander kant boven nul is. Wanneer de deur geopend is wordt er, ook weer door het luchtgordijn, minder warme lucht de ruimte ingezogen. Dat is een groot voordeel als je bedenkt dat warme lucht opstijgt, ook richting de verdampers waar vervolgens sneeuwvorming in ontstaat. Het ontdooien en reinigen daarvan kost tijd en geld en dat wil je zoveel mogelijk voorkomen. En wellicht vanzelfsprekend, maar dit soort luchtbarrières zorgen ook voor een lagere energierekening omdat er minder warmte- en koude verlies is. Volgend jaar delen we meer informatie over deze deuren’, besluit Marc.

Beperkt bereikbaar tijdens kerst

In week 52 zijn we gesloten en daardoor beperkt bereikbaar. Uiteraard zijn we, zoals je dat van ons gewend bent, wél altijd bereikbaar voor storingsondersteuning.

Namens het hele team van BMP High Speed Doorswensen we je een fijne, sfeervolle tijd samen met je naasten toe.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze